Formació

La nostra formació és


Personalitzada

Ens adaptem als seus recursos i objectius. Per això som efectius.

Experiencial

Aprenem quan actuem. Per això usem un enfocament pràctic.

Humanista

Les persones són el motor del canvi. Per això ens centrem en elles.

Alguns dels nostres
programes de formació:


EXECUTIVE COACHING / WALKING COACHING
Treballem aquells elements necessaris per aconseguir objectius i tenir èxit: la comunicació positiva, les tècniques de venda, el desenvolupament personal i d'equips l'escolta activa, la gestió del temps i la negociació.
INCENTIUS / OUTDOOR
Realitzem activitats esportives per crear i reforçar el seu equip i empresa. Donem eines per aconseguir que el grup "no sigui un mer actor, sinó una companyia".
INCREMENTAR VENDES
Si no ven no existeix. Li formem perquè sàpiga com influir en els seus clients i augmentar les seves vendes. Aprendrà estratègies efectives per transformar els seus comptes més complexos en els seus clients més rendibles i per augmentar el tiquet mitjà o conversió rate.
TREBALL EN EQUIP EFICAÇ
L'equip d'una empresa és el seu cor. Si l'equip no funciona, tampoc funciona l'empresa. Amb la nostra formació-coaching aplicada a l'empresa li ajudem a cohesionar equips, resoldre conflictes interns amb valor i valors, prendre decisions i desenvolupar habilitats per ser un líder integrador.
MANAGEMENT

T'oferim una xerra-taller sobre com motivar i poder aconseguir el compromís i una formació sobre lideratge emocional i la construcció d'un equip d'alt rendiment des de la visió i els rols.


TALENT PERSONAL
Hi ha empreses que no coneixen on està el seu talent o per on ho perden. Li oferim una formació completa per gestionar el talent. Farem una anàlisi i un diagnòstic personal i engegarem una estratègia única perquè desenvolupi el seu talent personal i el del seu equip i empresa.
REDUCCIÓ DE COSTOS I ESTOCS / LOGÍSTICA
Proporcionem els coneixements necessaris per aconseguir i millorar l'eficàcia de les eines, l'eficiència dels recursos i l'efectivitat de l'explotació.

T'ajudem a desenvolupar-te perquè tinguis èxit

Proporcionem als participants el coneixement i les eines necessaris perquè puguin realitzar la seva funció de forma eficaç, eficient i efectiva i així satisfer al client, extern i intern.

Formem, conscienciem i mentalizamos als assistents que l'èxit del procés intern està en l'èxit de l'extern i que la forma d'aconseguir-ho és col·laborant sempre entre ells.